Aldrig mer än 24 timmar utan värme

IMA VVS är stolta över att genom IVT Värmepumpar kunna erbjuda dig ett varmt och gott hem.

Det innebär att du  aldrig blir utan värme i mer än 24 timmar. Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Den här garantin gäller för hela värmepumpens garantitid (6 år) och är aktiv under vinterhalvåret (1 nov – 31 mars). När du köper en IVT värmepump för villor ingår 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.

Varför välja IVT?

ivt samlingsbildIVT – Vi på IMA VVS utför Installation och service av IVT värmepumpar
i Östergötland.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft.

 

IMA VVS AB erbjuder våra kunder i Östergötland totalentreprenad. Detta innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation. Vi gör allt från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift samt service under hela dess livstid.

Vid köp av en ny värmeanläggning med vä
rmepump är trygghet, och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig.

Som installatör av IVT värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig en skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på övriga komponenter i värmepumpen.

Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme i Sverige och Östergötland och vi hjälper dig att välja rätt värmepump.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning, besiktning och energikalkyl för din nya värmepump!

Klicka här för att läsa mer om Bergvärmepumpar

Klicka här för att läsa mer om Luftvärmepumpar