Uppvärmning – Luft Luft Värmepump

Luft luft värmepump IVT THR-N

 

Luft Luft värmepump från IVT

Med en Luft Luft värmepump från IVT kan du minska dina energikostnader med upp till 80%. IVT’s senaste värmepump IVT THR-N har belönats med den bästa energiklassen A+++ för värmedrift, samt A++ för kyldrift. IVT’s värmepumpar har den högsta kapaciteten på marknaden. med en värmeeffekt upp till 8.5 kW.

IVT’s Luft Luft Värmepump har även stöd för +10-graders funktion. Denna är perfekt för att hålla en underhållsvärme i sommarstugan eller när man åker på en  längre semester och inte behöver full värme i huset.

De två största värmepumparna IVT Nordic inverter silverline samt IVT THR-N har integrerad WiFi styrning vilket innebär att du kan styra värmen på distans via appen WiHeat som finns till både IOS och Android.

IVT THR-N Luft Luft värmepump

 

IVT THR-N, En Luft Luftvärmepump för större villor.

IVT Nordic Inverter THR–N är särskilt utvecklad för att värma större hus. Både ute- och innedelen har något större mått än våra andra luft/luftvärmepumpar för att producera mer värme och sprida den över större ytor. IVT Nordic Inverter THR-N är så effektiv att den belönats med högsta energiklass, A+++.

Läs mer om värmepumpen här

 

IVT Nordic inverter SilverlineIVT nordic inverter silverline

IVT Nordic inverter SilverLine har en specialdesignad inomhusdel i sobert, matt silver för att komplettera modern inredning. Tack vare innedelens unika
utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn värme i hela huset, även när den nordiska vintern är som kallast

Läs mer om värmepumpen här

 

IVT Nordic Inverter PR-NIVT PR-N

Den här luft/luftvärmepumpen är särskilt anpassad för mellanstora och mindre hus. Precis som namnet antyder är värmepumpen inverterstyrd, vilket innebär att
värmeproduktionen automatiskt anpassas efter behovet.

Läs mer om värmepumpen här

 

 

Vi är återförsäljare för IVT Värmepumpar

Vi har varit återförsäljare för IVT Värmepumpar sedan 2012. Med över 70 installerade värmepumpar har vi märkt att kvalité lönar sig i längden. IVT erbjuder 10 års garanti på värmepumpens kompressor vilket kan likställas med värmepumpens hjärta. Dessutom ingår 6 års totalgaranti på hela värmepumpen.